A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРИВІТАННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ З НОВИМ РОКОМ

Дата: 31.12.2023 15:40
Кількість переглядів: 18

Дорога громадо! Наша велика родина!

Від усього серця вітаю з прийдешнім Новим роком!

Новий рік – це завжди час, коли наше серце наповнюється великим світлом надії, а наші думки направлені на щасливе майбутнє. Сьогодні, озираючись на пройдений шлях, хочу висловити щиру вдячність кожному, хто був поруч і пліч-о-пліч робив все можливе заради щасливого майбутнього нашої рідної України! 

Ми дякуємо нашим Героям, які стоять на сторожі безпеки країни, які до останнього виборюють свободу та право на існування української нації. Саме завдяки їм ми з вами сьогодні ЖИВЕМО!

Ми пам'ятаємо кожного захисника нашої громади, який віддав заради Батьківщини найцінніше – своє життя. Вони назавжди будуть в наших серцях! Доземний уклін і велика шана!

Нехай 2024-й рік буде роком ПЕРЕМОГИ! Щоб наші воїни повернулися до своїх родин, щоб знову возз'єдналися сім'ї, які зараз розкидані по світу, і найголовніше – щоб у новому році на українській землі запанував мир та спокій.

Ми з гідністю витримали всі випробування, разом плідно працювали на благо рідної громади. Тож вперед до нових можливостей, нових перемог!

З вірою в ПЕРЕМОГУ України!  З Новим роком!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень