A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ «ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ»

Дата: 09.09.2021 17:13
Кількість переглядів: 15

«Відкриті уроки футболу» - яскраво розмічене поле!

«Відкриті уроки футболу» - це радість забитого голу!

Фестиваль нас покликав сміятись, дружити!

Пісочин любити! У злагоді жити! ..

Саме таким зверненням ведучих 9 вересня 2021 року на території Пісочинського ліцею «Мобіль» розпочався Всеукраїнський соціальний Фестиваль «Відкриті уроки футболу».

У 2021 році Пісочинська селищна територіальна громада вдруге була залучена до проєкту «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools»), який здійснюється в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні, що фінансується Європейським Союзом.

Проєкт використовує футбол як інструмент для розробки і впровадження освітніх та інформаційних кампаній з метою врегулювання мирних питань, соціальної інтеграції та захисту дітей. Сфери особливої уваги проєкту: «Веселий футбол», «Гра як ключовий елемент», «Спілкування і взаємодія», «Мотивація», «Соціальний аспект», «Місце проведення», «Навколишнє оточення» а також дидактичний аспект – від простих до складних вправ, покроковий підхід до навчання руховим активностям, веселощі та робота над елементами футбольної гри, вдосконалення навичок дітей, створення ситуації успіху.

Адміністрація та педагоги Пісочинського ліцею «Мобіль» забезпечили якісну святкову підготовку флешмоб-батла, велопробігу, параду спортсменів- медалістів, показових виступів з видів спорту «Чирлідинг» і «ТАЄКВАН до»

Найактивнішими учасниками Фестивалю стали учні 5-х класів.

З вітальним словом до присутніх звернулися Кривенцова Олена Миколаївна, регіональний менеджер Всеукраїнського соціального проєкту «Відкриті уроки футболу», начальник Харківського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки в Харківській області, майстер спорту Міжнародного класу та Лук’яненко Наталія Петрівна, заступник начальника Харківського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки в Харківській області.

Волонтери проєкту, які пройшли відповідну підготовку, провели спортивні естафети з елементами футбольної гри для учасників фестивалю.

Діти весело провели час зі своїми ровесниками та тренерами з футболу. Завдяки спільній праці для дітей вдалося створити яскраве та цікаве свято. Фестиваль подарував їм незабутні враження та приємні емоції.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень