A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 25.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 12

24 листопада 2021 року завершився І (місцевий) етап змагань з волейболу серед учнівських команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя».

У змаганнях взяли участь учнівські команди юнаків та дівчат Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль».

Вітаємо команди юнаків, які за результатами змагань та висновками суддівської колегії вибороли призові місця:

І місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»;

ІІ місце - Пісочинський ліцей;

ІІІ місце - Коротичанський ліцей.

Вітаємо команди дівчат, які за результатами змагань та висновками суддівської колегії вибороли призові місця:

І місце - Пісочинський ліцей;

ІІ місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»;

ІІІ місце - Пісочинський ліцей «Джерело».

Головні судді змагань з волейболу Вікторія Євгенівна Хірна, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, і Євгеній Володимирович Ємець, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею «Мобіль», нагородили  переможців змагань дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради.

Також дипломи Пісочинської селищної ради з волейболу у номінації «Кращий гравець» отримали учні Пісочинського ліцею Анастасія Наумова і  Михайло Панчук; учні Пісочинського ліцею «Мобіль» Ольга Ротор і Микита Копитько; учениця Пісочинського ліцею «Джерело» Євгенія Фадєєва; учень Коротичанського ліцею Кирил Перепилиця.

Вболіваємо за учнівські команди Пісочинського ліцею «Мобіль» і Пісочинського ліцею, які будуть виборювати перемогу Пісочинської громади на відбірковому етапі обласних змагань з волейболу Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя».

Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею і Пісочинського ліцею «Мобіль» за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з волейболу серед учнівських команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, Сергію Миколайовичу, тренеру-викладачу з волейболу Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи, Вікторії Євгенівні Хірній і Євгену Володимировичу Ємцю за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури за підготовку учнівських команд до змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень