A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРОВЕДЕННЯ ПРЕВЕНТИВНИХ ЗАХОДІВ СЕРЕД ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ

Дата: 26.10.2023 16:51
Кількість переглядів: 64

Завжди треба пам'ятати про безпеку поза домівкою!

25 жовтня за сприяння сектору ювенальної превенції відділу превенції ХРУП №1, ГО «Рестарт плюс», ГО «Я врятований» для наймолодший мешканців громади та їх батьків в укритті Пісочинського ліцею «Мобіль» проведено профілактичний захід з особистої безпеки.

Під час спілкування поліцейські нагадали дітям та їх батькам про Правила дорожнього руху, а саме: для чого існує дорожня розмітка та знаки, як користуватись пішохідним переходом та розуміти сигнали світлофора. Правоохоронці порекомендували дітям використовувати в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості світловідбивні стрічки, наклейки, жилети чи інший одяг з такими елементами, які допоможуть їм стати помітними на дорозі та убезпечити себе від травмувань.

Приєдналися до заходу й фахівчині з Благодійного фонду «Посмішка», вони підтримали дітлахів енергійними руханками, творчими майстер класами та хедмейками.

Після заняття діти смакували солодощі та солодку вату, а кожна родина отримала гуманітану допомогу від ГО «Рестарт плюс», ГО «Я врятований».

Дякуємо нашим партнерам за змістовний захід та підтримку, увагу до пісочинців.

Наближаємо перемогу разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень