A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти.

Дата: 28.02.2019 16:18
Кількість переглядів: 14

Дитячий садок – це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами та прикрощами, переживаннями й досягненнями, в якому малеча пізнає навколишній світ та себе. Відрадно, що саме в дитячих садках працюють добрі та творчі вихователі.

Під час другого етапу конкурсу педагоги  представили  презентації педагогічного досвіду з обраних  тем, а саме:  «Інтерактивні технології розвитку мовлення дітей дошкільного віку» - Нараєвська Наталія Іванівна (Пісочинський ЗДО № 3 «Теремок»), «Формування екологічної культури дошкільника в процесі ознайомлення з рослинами застосовуючи метод проектної діяльності» - Бондаренко Ольга Володимирівна (Пісочинський ЗДО №2), «Використання  методики  Л. Шелестової в процесі розвитку мовлення дітей дошкільного віку» - Дмитренко Ірина Валеріївна (Пісочинський ЗДО №1). Доречно зазначити, що конкурс вихователів проходить в теплій, дружній атмосфері, за активної підтримки колег конкурсантів.

У своїх виступах кожна з конкурсанток прагнула якнайповніше викласти свої знання методики, уміння, накопичений досвід. Усі конкурсанти використовували комп’ютерні презентації, що підтверджує  професійну грамотність та педагогічну майстерність кожного вихователя.

Наразі,  журі конкурсу буде  оцінювати  педагогічні портфоліо педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень