A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Велосипедному спорту – найвища відзнака!

Дата: 10.10.2023 16:03
Кількість переглядів: 34

Юні спортсмени Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи виборювали переможні результати в останньому виді велосипедного спорту осіннього сезону 2023 року.

З 26 вересня по 1 жовтня 2023 року в місті Чернівці відбулися фінали Чемпіонатів України з ХСС, ХСО, ХСЕ та Кубку України з маунтенбайку.

Маунтенбайк - вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда.

За результатами змагань чемпіонкою України серед молодших дівчат (13-14 років) у Крос-кантрі (ХСО) стала СТЕЦЮК Ярослава, третє місце виборола КОНОНЕНКО Вікторія.

Серед дівчат 15-16 років срібною медаллю нагороджена КОНОНЕНКО Карина, а серед молодших юнаків 2 місце виборов МАЙДАННИК Вадим.

Також у гонці Шорт-трек (ХСО) 3місце посіли: КОНОНЕНКО Вікторія; МАЙДАННИК Вадим; КОНОНЕНКО Карина і СТЕЦЮК Ярослава - 4місце.

Чемпіонами України у елімінаторі (ХСЄ) стали КОНОНЕНКО Вікторія й МАЙДАННИК Вадим і бронзову нагороду виборола СТЕЦЮК Ярослава.

Вітаємо призерів та їх тренера Ігоря ГРИМАЙЛА з відмінними результатами.

Бажаємо майбутніх перемог і нових рекордів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень