A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відкритий турнір Харківського району з військово-спортивних багатоборств.

Дата: 20.05.2019 16:00
Кількість переглядів: 16

 

17-18 травня в Комунальних закладах «Пісочинський  ліцей»  та  «ФОК «Мобіль» відбувся Відкритий турнір Харківського району з військово-спортивних багатоборств (розділ бойове двоборство), присвячений  Дню Перемоги над фашистськими загарбниками.

Організаторами спортивного заходу став  відокремлений підрозділ громадської організації «Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств» у Харківському районі за підтримкою комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»», Харківської районної державної адміністрації та Пісочинського селищного голови Олега Чернобая.

На урочистому відкритті присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять  всіх захисників, які в різні роки полягли захищаючи нашу країну. Також було покладено квіти на братську могилу.

Перед початком змагань присутні були вражені видовищними показовими виступами спортсменів і яскравим номером танцювального колективу. Спортсмени отримали посвідчення спортивних розрядів за підсумками попередніх змагань.

16 спортивних команд у цей день продемонстрували свою майстерність та вміння: с. Хролі, с. Руські Тишки, с. Циркуни, смт. Буди, с. Карачівка, смт. Безлюдівка, смт. Хорошево, смт. Покотилівка, смт. Рогань, смт. Васіщево, смт. Пісочин, смт. Високий, смт Буди, м. Мерефа , гості змагань м. Харкова та м Дергачі. Загалом в спортивному заході прийняло участь понад 200 учасників!

В перший день спортсмени змагались в стрільбі з пневматичної зброї у тирі Пісочинського колегіуму. Наступного дня в напруженій боротьбі проведено змагання з всестильового бою.

Командні кубки розподілились наступним чином:

1 місце - команда смт Буди;

2 місце - Циркунівська  ОТГ;

3 місце – Пісочинська ОТГ.

Загальні кубки серед гостей та господарів:

1місце - команда Харківського району;

2 місце - команда м. Харків;

3 місце - команда м. Дергачі.

Всі спортсмени отримали солодощі та пам`ятні плакати від Пісочинської селищної ради. Призери отримали відповідні медалі та дипломи, а чемпіони Харківського району - кубки.

Вітаємо талановитих юних спортсменів! Пишаємось нашої молоддю та бажаємо нових перемог, досягнень та успіхів у всіх сферах життя!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень