A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відбувся секційний семінар для вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 28.08.2021 15:56
Кількість переглядів: 25

26 серпня у приміщенні Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» відбувся секційний семінар для вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради, у якому взяли також взяли участь керівники закладів дошкільної освіти громади.

Захід проводився з метою забезпечення змісту дошкільної освіти відповідно до вимог оновленого Базового компоненту дошкільної освіти та реалізації завдань згідно освітніх програм.

У рамках семінару відбулось обговорення щодо організації освітнього процесу в ЗДО у 2021/2022 навчальному році.

Присутні взяли участь у квесті «Ігрова діяльність – як складова освітнього процесу», який підготувала вихователь Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» Марина Зажарська, а також ознайомилися з презентацією вихователя Пісочинського ЗДО №1 Людмили Болібок «Застосування методу Анімалотерапія у закладі дошкільної освіти».

Загальну зацікавленість викликав тренінг «Мандала ресурсу» від психологу КЗ «Пісочинської початкової школи «Надія» Валентини Івахненко.

Наприкінці семінару учасники заслухали психологічну казку «Казкове коло» у виконанні психолога Пісочинського ЗДО №3 «Теремок» Юлії Рідник.

Змістовно, пізнавально, цікаво!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень