A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

«Увага! Діти на дорозі»

Дата: 21.09.2023 15:44
Кількість переглядів: 13

Традиційно щороку у вересні місяці педагоги закладів освіти Пісочинської селищної ради долучаються до проведення із дітьми та громадськістю всеукраїнського профілактичного місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі».

З метою популяризації дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах серед дітей та молоді, а також привернення уваги громадськості до проблеми дитячого дорожнього-транспортного травматизму, недопущення зростання кількості дорожнього-транспортних пригод за участю дітей, збереження життя й здоров’я юних учасників дорожнього руху, поширення кращих форм і методів профілактичної роботи в закладах освіти були проведені відповідні заходи:

- тематичні онлайн заняття («Правила поведінки та безбар’єрність у громадському транспорті», «Казка про правила дорожнього руху», «Світлофор», «Увага! Діти на дорозі!», «Знай Правила дорожнього руху», «Вмикай увагу!»);

- практичні заняття («На майданчику грай-правила не забувай», «Наш друг - Світлофор», «Обережно-проїзжа частина»);

- виставка лепбуків та різних ігор, що допомагають навчатися основним правилам дорожнього руху;

- конкурси малюнків («Безпека дорожнього руху», «Правила дорожнього руху - моя безпека»);

- інтерактивні квести та брейн-ринги що навчають знанням із правил дорожнього руху;

- ігри-подорожі («Дорожні знаки», «Безпека на дорозі – безпека життя!»

- вікторина («Знавці дорожнього руху», «Ми - учасники дорожнього руху»);

- бесіди та консультації з батьками дітей через месенджер Viber, Telegram, соцмережу Facebook («Поведінка дорослого-приклад для дітей», «Будь обачним пішоходом», «Вчимо з дитиною правила дорожнього руху», «Батькам про правила дорожнього руху», «Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо – практичні навички поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, надання домедичної допомоги потерпілим»).

Учні та вихованці закладів освіти стали учасниками Всеукраїнського Єдиного уроку з безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі» (онлайн трансляція) та майстер-класу від Державної патрульної служби.

Також були впроваджені комплекси заходів щодо профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму з юними велосипедистами й дітьми, які мають роликові ковзани, скейти та скутери.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень