A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Навчання вчителів

Дата: 21.08.2020 15:39
Кількість переглядів: 14

Розуміємо, що 2020/2021 навчальний рік у закладах загальної середньої освіти громади розпочнеться відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації, що потрібно змінювати підхід до організації освітнього процесу.
У рамках підготовки до нового навчального року, з метою якісного викладання навчального матеріалу для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти в серпні 2020 року організовані заняття з опанування технологій дистанційного навчання.
Досвід роботи навесні засвідчив, що застосунків багато, але найбільш зрозумілими вчителям, дітям і батькам, виявилися платформи Zoom і Google Classroom. На них доступний зворотній зв'язок, вказується термін виконання завдань, розміщуються завдання одразу для всіх учнів, зручна форма оцінювання, учні можуть отримати індивідуальну консультацію у вчителя. Всі навчальні матеріали розміщуються на Google диску.
Звичайно, нинішня ситуація є непростим викликом, проте вчителі намагаються знайти оптимальний спосіб підтримати навчання та один одного. Отже розглядаємо цей виклик, як можливість для розвитку, зокрема цифрової компетентності, та вміння вчитися.
Здорового навчального року!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень