A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Навчання вчителів

Дата: 21.08.2020 15:39
Кількість переглядів: 20

Розуміємо, що 2020/2021 навчальний рік у закладах загальної середньої освіти громади розпочнеться відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації, що потрібно змінювати підхід до організації освітнього процесу.
У рамках підготовки до нового навчального року, з метою якісного викладання навчального матеріалу для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти в серпні 2020 року організовані заняття з опанування технологій дистанційного навчання.
Досвід роботи навесні засвідчив, що застосунків багато, але найбільш зрозумілими вчителям, дітям і батькам, виявилися платформи Zoom і Google Classroom. На них доступний зворотній зв'язок, вказується термін виконання завдань, розміщуються завдання одразу для всіх учнів, зручна форма оцінювання, учні можуть отримати індивідуальну консультацію у вчителя. Всі навчальні матеріали розміщуються на Google диску.
Звичайно, нинішня ситуація є непростим викликом, проте вчителі намагаються знайти оптимальний спосіб підтримати навчання та один одного. Отже розглядаємо цей виклик, як можливість для розвитку, зокрема цифрової компетентності, та вміння вчитися.
Здорового навчального року!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень