A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 16

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі –  ДК 021:2015: 50413200-5 Послуги з ремонту і технічного обслуговування протипожежного обладнання «Послуги з ремонту і технічного обслуговування протипожежного обладнання»(Технічне обслуговування системи протипожежного захисту об’єктів відділу освіти)»

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради  (код ЄДРПОУ 42455321)

1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики   Послуги з ремонту і технічного обслуговування протипожежного обладнання»(Технічне обслуговування системи протипожежного захисту об’єктів відділу освіти) згідно з з фактичними обсягами робіт з підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, устаткування для передачі тривожних сповіщень здійснюється в експлуатованій будівлі під час відсутності дітей (вихідні дні, канікулярні, після закінчення освітнього процесу. Підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, устаткування для передачі тривожних сповіщень і цілодобового пожежного спостерігання проводиться з метою підтримки працездатності стану системи пожежної сигналізації з інтервалом один раз на місяць. Послуги повинні відповідати вимогам ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.11.2014 № 312, Правил з пожежного спостерігання зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 29 липня 2015 р. за N 920/27365 зі змінами затверджених наказом МВС від 13.02.2017 № 111 та зареєстрованих Міністерстві юстиції України 10.03. 2017 р. за № 332/30200 інших нормативно-правових актів України, що пред’являються до даного виду робіт.

 2. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: 

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік по об’єкту «Послуги з ремонту і технічного обслуговування протипожежного обладнання»(Технічне обслуговування системи протипожежного захисту об’єктів відділу освіти)» визначений виходячи закладів, що підпорядковані Відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради та затверджений рішенням Пісочинської селищної ради на 2022 рік в сумі  368 532,00 гривень з ПДВ.

3. Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

 Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено виходячи з потреб закладів, що підпорядковані Відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради. В вартість послуг входять обґрунтовані витрати Виконавця, пов’язані з наданням послуг з підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, устаткування для передачі тривожних сповіщень і цілодобового пожежного спостерігання, з урахуванням вартості матеріальних ресурсів, комплектуючих елементів, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, тощо.

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:

 Згідно із технічним завданням за посиланням: http://UA-2021-12-15-010452-c


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень