A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти.

Дата: 15.02.2019 15:39
Кількість переглядів: 16

14 лютого 2019 року на базі Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий садок)  № 1 відбувся практичний семінар для вихователів за темою: «Інтегровані заняття  як засіб формування пізнавальної активності дошкільнят». Для учасників семінару були представлені навчальні заняття: у молодшій групі «День народження у ляльки Олі» (вихователь Дмитренко І.В.); у середній групі «У гості до Зими» (вихователь Коваль Л.В.), у старшій групі «Подорож в країну Грамоти» (вихователь Болібок Л.В.).

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Бєлова Ю.С. висвітлила питання щодо розвитку професійної активності вихователів дитячих садків та вмінню педагогів впроваджувати у роботу з дошкільнятами результативні форми і методи освітньої роботи.

Директор Пісочинського ЗДО №1 Ноздріна О.В.  представила практичні методи та прийоми роботи  щодо  проведення інтегрованих занять.

На семінарі була присутня гостя – директор Циркунівського дитячого садка Ключка О.Є., яка презентувала досвід роботи Циркунівського                       ЗДО «Пізнавальний розвиток дошкільнят засобами сюжетно-дидактичної гри». Вихователям надані практично-методичні рекомендації з формування професійного вміння щодо планування і проведення інтегрованих занять  з  дошкільнятами.

Підсумком роботи було проведення педагогічного тренінгу «Крокуємо до майстерності» та круглого столу «Цікавинки дошкілля» з питань модернізації змісту дошкільної освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень