A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень російської мови та зарубіжної літератури. КЗ «Пісочинський ліцей».

Дата: 07.02.2020 15:38
Кількість переглядів: 40

Згідно з річним планом роботи з метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів у КЗ «Пісочинський ліцей» з 3 по 7 лютого 2020 року проходив тиждень російської мови та зарубіжної літератури. Учні ліцею взяли активну участь у всіх запланованих заходах. 
До відкриття тижня учні 7-А класу, 9-В класу, 7-Б класу, 11-В класу разом із учителями Севолодською В.В., Саркісовою М.Г., Лук’яненко С.В., Комоловою Ю.М. підготували цікаві виставки, присвячені письменникам-ювілярам.
Літературний квест для учнів 6-класів проходив в атмосфері творчого пошуку та мотивації на успіх.
Найцікавішою для учнів ліцею виявилася фотозона, створена учнями та батьками 7-А класу разом з Севолодською В.В., «Зупинись, мить, ти прекрасна», у якій були поєднані літературні твори XIX та XX ст. Діти з цікавістю познайомилися з книжками, виданими у 1860 та 1910 рр., побували на планеті Маленького принца, а також мали можливість сфотографуватися з ним. 
Не менш цікавим був і «ART-FEST» «Я люблю ЗЛ», де ліцеїсти презентували власні ілюстрації до художніх творів , фотоконкурс «В об’єктиві література» продемонстрував креативність та уміння зупиняти прекрасні моменти. 
Учні 5-А класу (вчитель Севолодська В.В.) не просто виготовили літературних героїв, а й створили та презентували міні-театри. Організатори тижня запропонували знавцям літератури цікаві конкурси, змагання, вікторини, що дали змогу виявити їхні знання, проявити кмітливість та ерудицію. Завершальним акордом тижня став Flash Book Мов «Ліцей читає».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень