A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Найрозумніший учень Пісочинської громади.

Дата: 05.04.2019 15:24
Кількість переглядів: 8

Логічним завершенням будь-якої діяльності є підбиття підсумків, аналіз помилок та побудова планів на майбутнє. Так 5 квітня 2019 року було визначено найрозумнішого серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради в 2018/2019 навчальному році.
За результатами контрольної роботи відбіркового раунду інтелектуального конкурсу «Учень року» до фінального етапу пройшли такі учні: 
- Комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Мобіль»:
Гузовська Ксенія, Дяченко Дмитро, Жидко Тетяна, Остапченко Данило, Рогач Іван, Сторчай Нікіта.
- Комунальний заклад «Пісочинський ліцей»: 
Овчаренко Влада, Пивовар Ірина, Ткач Дарина, Чічкань Крістіна, Швець Катерина.
- Комунальний заклад «Пісочинська ЗОШ»: 
Гринюк Владислав.
Школярі відповідали на запитання з 6 навчальних предметів: «Англійська мова», «Біологія», «Історія», «Математика», «Українська мова та література», «Фізика». 
У фінальному раунді за перемогу змагалися учениці Пісочинського ліцею. Після гострої інтелектуальної боротьби I місце посіла Овчаренко Владислава, ІІ місце – Пивовар Ірина, ІІІ місце – Швець Катерина.
Голова Пісочинської селищної ради Олег Чернобай привітав усіх учасників конкурсу, вручив переможцю Кубок «Учень року-2019» та зазначив, що всі учасники фінального етапу нагороджені диференційованою одноразовою стипендією, яка буде вручена 17 травня на святі  "#Pisochinskiy_Olimp-2019".
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова побажала учням упевненості в своїх силах, наполегливості, творчих здобутків та підкорення нових висот.

ФОТОАЛЬБОМ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень