A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Інспекторами Харківського РУ ГУ ДСНС України в Харківській області проведено роз’яснювальну роботу з працівниками закладів культури громади щодо запобігання надзвичайним ситуаціям

Дата: 29.09.2021 15:21
Кількість переглядів: 23

28 вересня фахівці Служби порятунку Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області  здійснили об’їзд  закладів культури Пісочинської селищної  ради та провели роз’яснювальну роботу з працівниками закладів щодо запобігання  надзвичайним ситуаціям, як діяти під час загорання в приміщенні та як вберегтися від пожежі.

Вогнеборці відвідали Пісочинський палац культури та мистецтв і Березівський будинок культури, бібліотеки громади, перевірили евакуаційні виходи з приміщень, наявність первинних засобів пожежогасіння та проінформували відповідальних осіб щодо вимог законодавства з пожежної безпеки. Під час бесід із працівниками закладів культури рятувальники вручили їм листівки на протипожежну тематику.

Подібні бесіди проводитимуться й надалі, адже регулярне нагадування правил пожежної безпеки – є дуже важливим моментом в інформаційно-роз’яснювальній роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень