A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тематичні заходи до Дня пам`яті та примирення. КЗ "Пісочинський ліцей".

Дата: 08.05.2019 15:16
Кількість переглядів: 13

  

Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!  Сьогодні,  8 травня, уся Україна відзначає День пам’яті та примирення. У Комунальному закладі «Пісочинський ліцей»  цей день розпочався  загальношкільною виховною годиною. Класні керівники з великою відповідальністю поставилися до підготовки та проведення години спілкування, продумавши оформлення, яке створювало  певний настрій. Учні мали можливість переглянути відео роліки, уривки з кінофільмів, поділитися заздалегідь  підготовленою інформацією  про тяжкі лихоліття українців під час ІІ  світової війни. На знак пам'яті про страшні роки, вшанування подвигу українського народу, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих учні та вчителі одягнули значок-символ "Червоний мак".

     Протягом дня відбулося традиційне покладання квітів до братської могили загиблих воїнів, які захищали наше селище Пісочин. У вестибюлі ліцею було облаштовано тематичну виставку малюнків та плакатів.

     Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!

ФОТОАЛЬБОМ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень