A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Урочиста зустріч, присвячена 33 річниці трагедії на ЧАЕС. КЗ "Пісочинський ліцей".

Дата: 25.04.2019 13:42
Кількість переглядів: 8

25 квітня в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей» відбулася урочиста зустріч, присвячена 33 річниці трагедії на ЧАЕС. До ліцею завітали учасники ліквідації аварії: Котенко Борис Олександрович - полковник запасу, голова Харківської міської організації ветеранів України та Бондаренко Юрій Юрійович - заступник голови організації «Союз Чорнобиль» Харківського району, заступник голови організації «Союз Чорнобиль» смт Пісочин. Шановані гості розповіли учням 9-11 класів про трагічні події, що відбулися 26 квітня 1986 року в нашій країні. 
Детальна розповідь очевидців надала можливість учням уявити ті тяжкі для всієї країни дні, а також те, як непросто було ліквідовувати наслідки страшної трагедії на ЧАЕС. Присутні мали можливість задати питання та отримати докладні відповіді. 
Адміністрація КЗ «Пісочинський ліцей» та учнівський колектив подякували гостям за цікаву та повчальну дискусію. 
У цей день учні та педагоги освітнього закладу привітали з нагоди 33 річниці трагедії на ЧАЕС учителя біології КЗ «Пісочинський ліцей» Валенчука Юрія Владленовича, побажав йому здоров’я та подальших успіхів у його цікавій та важливій роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень