A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУЛИСЯ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ГРОМАДИ ЗА ПРОГРАМАМИ ШКОЛИ «ЕПСІЛОН»

Дата: 03.11.2021 13:29
Кількість переглядів: 17

Підвищення професіоналізму та майстерності педагогічних працівників є актуальним питанням сьогодення. Курси підвищення кваліфікації завжди були рушійною силою на шляху особистісного зростання та професійного розвитку вчителів, але сучасні реалії внесли деякі корективи. Життя в умовах пандемії, постійних карантинів та локдауну змусило шукати нові форми роботи, які б дали можливість вчителю вдосконалювати свою педагогічну майстерність. Саме над пошуком та реалізацією таких проєктів працюють спікери ШКОЛИ «ЕПСІЛОН», які нещодавно організували онлайн курси підвищення кваліфікації для вчителів Пісочинської селищної громади.

Протягом жовтня 2021 року відбулися навчання на курсах підвищення кваліфікації вчителів 5-11 (12) класів закладів загальної середньої освіти громади за Програмами ШКОЛИ «ЕПСІЛОН». Курси відбулися у форматі онлайн з використанням відеоконференцзв’язку ZOOM.

Слухачі курсів опанували теоретичні й практичні засади  використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання, професійної компетентності педагогів, психолого-педагогічного супроводу дітей і молоді з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного освітнього простору. Вчителі громади  отримали мотивацію для створення власного педагогічного бренду, а також навчальні матеріали за відповідними курсами. Слухачі курсів відмітили змістовність та інформативність поданого спікерами матеріалу.

За результатами навчання вчителі виконали підсумкові роботи та отримали Сертифікати про підвищення кваліфікації встановленого зразка в обсязі 30 год./1 кредит ЕСТS.

Ураховуючи підсумки такої плідної співпраці зі ШКОЛОЮ «ЕПСІЛОН», вчителі та керівники закладів освіти громади визначили перспективи подальшої діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень