A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти. Участь освітян громади в обласній педагогічній конференції

Дата: 27.08.2021 12:58
Кількість переглядів: 22

26 серпня працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, представники освітніх закладів селищної ради взяли участь участь в обласній серпневій конференції, що відбулася в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого міста Харкова.

У ході конференції було визначено пріоритетні напрямки організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році. Присутні привітали учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, які отримали за його результатами 200 балів.

Щиро вітаємо Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»

з отриманням високої нагороди – нагрудного знаку «Василь Сухомлинський»! Цим знаком нагороджуються наукові, науково-педагогічні і педагогічні працівники, а також інші особи за значний особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління, науковому та навчально-методичному забезпеченні загальної середньої освіти, підготовці висококваліфікованих педагогічних кадрів, створенні високоякісних підручників і навчальних посібників для середніх загальноосвітніх навчально-виховних закладів.

Бажаємо Галині Миколаївні нових досягнень у професії на благо нашої громади та України!

Зичимо нашим освітянам натхнення та наснаги для втілення всіх ідей і планів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень