A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІД ІLEARN ДЛЯ ВСТУПНИКІВ

Дата: 10.05.2022 12:57
Кількість переглядів: 10

Аби випускник 2022 року не лишились сам на сам із НМТ,  мотиваційним листом та іншими новаціями цьогорічної вступної кампанії, «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари.

Їх проводитимуть досвідчені експерти, які повідомлять про те, як відбуватиметься вступна кампанія і що таке мотиваційний лист, зорієнтують потенційних учасників НМТ, на що звернути увагу, готуючись до тесту, які теми повторити,  над чим ще потрібно попрацювати.   

Хоча до НМТ можна спеціально і не готуватися, бо завдання окремих блоків тесту будуть аналогічними до традиційних завдань ЗНО, однак вебінари від iLearn, під час яких експерти-предметники розкриють секрети виконання тих чи тих тестових завдань, поділяться лайвгаками щодо правильного розподілу часу під час роботи з тестом, допоможуть вступникам почуватися впевненіше. На платформі iLearn можна буде попрактикуватися виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики, історії України. Вони, як і демонстраційний НМТ, будуть корисними для кожного вступника.

Перший вебінар відбудеться вже 12 травня о 17.00: заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко розповідатиме про всі особливості  НМТ і відповідатиме на найпоширеніші запитання. Вебінар можна буде переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень