A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 10.10.2023 11:54
Кількість переглядів: 46

Важко переоцінити значення процесу атестації педагогічних працівників. Атестація педагогічних працівників проводиться відповідно до вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022  №805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2022 р. за №1649/38985.

З метою всебічного та комплексного оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладів освіти громади 09 жовтня 2023 року відбулося перше засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. Комісією визначено та затверджено строки проведення атестації педагогічних працівників, складано та затверджено план роботи, графік засідань та списки педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у 2023/2024 навчальному році.

Атестація спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді рівень кваліфікації, присвоюються кваліфікаційна категорія, педагогічне звання, встановлюються тарифні розряди.

Матеріали засідання додаються:

НАКАЗ

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ

СПИСОК ПЕДПРАЦІВНИКІВ

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень