A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тривають Олімпійські дні

Дата: 05.06.2023 11:47
Кількість переглядів: 30

Від заходу до заходу олімпійські цінності та ідеали спорту входять в повсякденне життя мешканців Пісочинської громади.

У рамках Олімпійського дня першого червня 2023 року на території Пісочинської селищної ради відбувся Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід серед дітей #OlympicLab:«Олімпійський екомодуль».

Для здорового та екологічного життя, захисту і збереження навколишнього середовища учасники заходу – діти, батьки та вихователі Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Теремок», взяли участь в акції «Зелений садочок». Підтримка ініціативи озеленення квітникових клумб і висадки декоративних дерев «Іва» на території садочку сприяла благоустрою території закладу.

Голова відділення Національного олімпійського комітету України в Харківській області Христоєв Віктор Анатолійович разом із членами відділення НОК України в Харківській області Віталієм Єрьоменком та Людмилою Соловей привітали вихователів із Міжнародним Днем захисту дітей та вручили Почесні грамоти відділення: Оксані Ноздріній, директору закладу; Марії Гаврилюк, вихователю закладу; Вікторії Кулєшовій, вихователю закладу; Олені Лебєдєвій, помічнику вихователя закладу; Віті Маматовій, помічнику вихователя закладу та Юлії Бєловій, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Закладу дошкільної освіти було вручено комлекти олімпійської літератури від НОК України, спортивну форму та спортивний інвентар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень