A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з новими успіхами юних велосипедистів нашої громади – команду «MOBIL TEAM» Пісочинської ДЮСШ!

Дата: 18.09.2019 11:31
Кількість переглядів: 20

14 вересня в лісопарку міста Харкова пройшов Чемпіонат України з маунтінбайку. В рамках змагання були проведені заїзди серед дітей молодших вікових категорій. Переможцем в групі 2009-2010 р.н. серед хлопчиків став Майданник Вадим. Срібний призер серед дівчаток - Стецюк Ярослава. У групі 2007-2008 р.н. друге місце посіла Фадєєва Євгенія.

16 вересня біля ТРЦ Караван у рамках Велодня відбулася гонка «Елімінатор» - стрімка, з безліччю поворотів та відсутністю місць для обгону, з довжиною дистанції не більше 400 метрів. Кращий результат знов у Вадима Майданника! У старшій групі друге місце у Качанюк Арсенія, на третьому - Косилко Дмитро. Першою серед дівчаток стала Фадєєва Євгенія. У батьківському заїзді бронзовим призером став Павло Стецюк, батько юної велосипедистки Ярослави Стецюк.

Пишаємось досягненнями спортсменів і бажаємо їм насиченого спортивного життя, нових перемог і цікавих змагань. Вдячні наставнику молоді – тренеру Гримайлу І.К. за гідне виховання юного покоління та їх високу спортивну підготовку!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень