A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВИЗНАЧЕНО НАЙКРАЩИХ СЕРЕД ГРАВЦІВ ФУТБОЛУ

Дата: 08.12.2021 17:24
Кількість переглядів: 12

У межах Всеукраїнських спортивних змагань «Спорт протягом життя» 8 грудня 2021 року на базі Пісочинського ліцею відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч» серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської громади у віковій категорії «U-11».

Учасниками змагань стали учнівські команди Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль».

Вітаємо учнівські команди, які за результатами змагань з футболу та висновками суддівської колегії вибороли призові місця у віковій категорії U-11: І місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»; ІІ місце - Коротичанський ліцей; ІІІ місце - Пісочинський ліцей.

У номінації «НАЙТЕХНІЧНИЙ ГРАВЕЦЬ» - Євген Петрук, учень Коротичанського ліцею.

У номінації «НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ» - Тимур Зайцев, учень Пісочинського ліцею «Джерело», В'ячеслав Книшенко, учень Коротичанського ліцею, Данііл Михайлов, учень Пісочинського ліцею «Мобіль», Олег Фомін, учень  Пісочинського ліцею.

Головний суддя змагань з футболу Володимир Анатолійович Коченгін, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, відзначив переможців змагань медалями, кубками, тематичними статуетками та дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради.

Вболіваємо за учнівську команду Пісочинського ліцею «Мобіль», яка буде виборювати перемогу Пісочинської громади серед учнівських команд на відбірковому етапі обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч»  Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя».

Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з футболу серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, Володимиру Анатолійовичу Коченгіну, за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури закладів освіти за підготовку учнівських команд до змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень