A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

Дата: 29.03.2023 11:20
Кількість переглядів: 16

 

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів НМТ з іноземних мов. Відсьогодні потенційні учасники тестування, які планують вибрати для складання німецьку мову, можуть виконати 32 завдання з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

Онлайновий НМТ з німецької мови доступний за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з німецької мови на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Зауважте, що в тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання. 

Принагідно зазначимо: Український центр оцінювання якості освіти розвиває власну тестову платформу, тож у майбутньому подібні завдання обов’язково стануть  доступними й на ній.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень