A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Оголошення про конкурсний відбір кандидатур на зайняття посади  директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради»

Дата: 25.06.2019 10:25
Кількість переглядів: 12

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оголошує конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. 1-го Травня, 5)

Найменування посади

та умови праці

Директор закладу загальної середньої освіти

Посадовий оклад, надбави, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і  коефіцієнтів з оплати праці працівників установ закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; Постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора закладу загальної середньої освіти

Посаду директора закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу і форм власності,  може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров'я, що дозволяє виконувати професійні обов'язки.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі, та терміни їх подання

Особа, яка претендує на зайняття посади директора закладу загальної середньої освіти особисто подає (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

         Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи подаються до конкурсної комісії з 27.06.2019 по 26.07.2019  (8.30 – 17.30 години), за адресою: 62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, пров. Транспортний, 2 каб. № 10.

Дата та місце проведення конкурсного відбору

14.08.2019 о 11.00 годині у приміщенні актової зали Пісочинської селищної ради (за адресою: 62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, пров. Транспортний, 2)

Етапи проведення конкурсного відбору

           Конкурсний відбір проводиться поетапно:

І етап. Тестові завдання на посаду директора закладу загальної середньої освіти.

ІІ етап. Ситуаційне завдання.

ІІІ етап. Публічна та відкрита презентація державною мовою Перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Прізвище, ім'я, та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає інформацію з питань проведення конкурсу

Бєлова Юлія Сергіївна,

тел. 0509228944,

E-mail: pisochin-osvita@ukr.net

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень