A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Пісочинські педагоги у спільноті відповідального вчительста

Дата: 02.05.2019 09:51
Кількість переглядів: 14

EdCamp Ukraine - це (не)конференції для шкільних педагогів, які проходять у новому форматі дискусійного заходу для професійного зростання учительства України.  Інноваційні заходи у форматі EdCamp є сучасними комунікаціями реформи Нової української школи.

Протягом квітня 2019 року двоє педагогів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради виявили бажання підвищити власну педагогічну майстерність та змогли потрапити до спільноти відповідального вчительства EdCamp.

«Міжнародне співробітництво. Співпраця ВНЗ із закладами освіти. Безпека дитини – понад усе!» саме за такою тематикою відбувалося спілкування на афілійований міні-EdCamp Kharkiv School 23, у якій взяла участь педагог-організатор Пісочинської школи Мельник Марина Павлівна 06 квітня 2019 року.

«Soft skills ? це технологія чи мистецтво?» дізнавалася заступник директора з виховної роботи Пісочинського ліцею Карась Галина Іванівна 20 квітня 2019 року під час афілійованої міні-EdCamp Kharkiv ULA.

Тепла, невимушена атмосфера спілкування приваблює щоразу більшу кількість прогресивних педагогів. «Кожен учасник має можливість обрати локацію, яка найбільше його зацікавила.», - розповідає Мельник М.П. «У кінці заходу охочі розповідають про свої здобутки та діляться власними наробками» - стверджує Карась Г.І.

Сьогодні, коли в освіті відбувається перехід до Нової української школи, важливо усвідомлювати необхідність знайомитися з новими технологіями та інноваціями, новим досвідом прогресивних педагогів та новими формами підвищення кваліфікації.

Прогресивні педагоги є в нашій громаді, і їх не так мало. Їм потрібні підтримка, згуртованість і натхнення, адже саме вони стануть опорою Нової української школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень