A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Конкурс соціальної реклами «#STOPбулінг»

Дата: 05.03.2020 09:41
Кількість переглядів: 23

З метою створення безпечного середовища в закладах освіти громади, висвітлення особливостей явища булінгу в шкільному колективі; актуалізації даної проблеми та формування негативного ставлення до булінгу; виховання навичок толерантної та ненасильницької поведінки, спілкування й взаємодії всіх учасників освітнього процесу 04 березня 2020 року відбувся ІІ етап конкурсу соціальної реклами «#STOPбулінг».

В конкурсі брали участь учні та шкільні колективи з чотирьох закладів загальної середньої освіти громади: Березівської ЗОШ, Пісочинської ЗОШ, Пісочинського ліцею, Пісочинського ліцею «Мобіль». Учасники змагались у трьох вікових категоріях: І категорія – учні 1-4 класів; ІІ категорія – учні 5-9 класів; ІІІ категорія – учні 10-11 класів.

На конкурс соціальної реклами представлено 9 відеороликів та постів у соціальних мережах. Найбільшу кількість, 4 роботи, було представлено школярами Пісочинського ліцею «Мобіль».

За рішенням журі, роботи учасників посіли такі місця:

І вікова категорія:

І місце - Бережний Володимир, учень Комунального закладу «Березівська ЗОШ», робота «Казочка про Скріпочку»;

ІІ місце - Колективна робота 2-А класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль», відеоролик «STOPбулінг».

ІІ вікова категорія:

І місце - колективна робота 8-В класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль», відеоролик  «STOPбулінг» та  відеоролик «Все починається з нас самих» Шевченко Вероніки, учениці Комунального закладу «Пісочинська ЗОШ»;                 

ІІ місце - Колективна робота 7-А класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль», відеоролик «STOPбулінг».   

Висловлюємо подяку педагогам-керівникам конкурсних робіт: Нагібіній О.В. (Березівська ЗОШ); Смирновій Л.А., Бучинській А.Л., Коленовій Т.В. (Пісочинський ліцей «Мобіль»), Надточій В.І. (Пісочинська ЗОШ), а також членам журі.

Протокол результатів конкурсу соціальної реклами «#STOPбулінг» розміщено на сайті відділу освіти в розділі «СТОП булінг».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень