A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Бєлової Ю.С., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту, депутата Пісочинської селищної ради

Дата: 19.02.2022 06:04
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

Вітаємо з Днем народження Бєлову Юлію Сергіївну, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, депутата Пісочинської селищної ради!

Шановна Юліє Сергіївно, в цей прекрасний і для всіх нас святковий день бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій!  Нехай у Вашому домі оселяться здоров’я, щастя й любов, благополуччя та достаток, сім’я завжди радує, а проблемні ситуації перетворюються в безцінний досвід. Ви не тільки начальник нашого відділу, Ви - його прекрасна душа!  Під Вашим керівництвом ми відчуваємо себе командою однодумців. Ви надихаєте нас своїм прикладом, підтримуєте наші починання, скеровуєте та вдосконалюєте. Для Вас немає неможливого, адже Ви все робите з любов`ю та професіоналізмом! Бажаємо великих перемог і реалізації найграндіозніших планів, гармонії в душі, невичерпної енергії, оптимізму й більше часу на відпочинок. Нехай життя буде насиченим і успішним, а щаслива зірка, яка сяє Вам, ніколи Вас не покидає. Цінуємо, поважаємо та любимо Вас!

З Днем народження!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень