A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар для вчителів математики, фізики, інформатики та трудового навчання на базі Української  інженерної-педагогічної академії.

Дата: 29.03.2019 09:02
Кількість переглядів: 12

28 березня 2019 року на базі Української  інженерної-педагогічної академії відбувся науково-методичний семінар вчителів математики, фізики, інформатики та трудового навчання закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради з теми  «Застосування сучасних технологій в освітньому процесі. Шляхи підвищення якості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання». 

Штефан Л.В., професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Української інженерно-педагогічної академії, доктор педагогічних наук, розкрила питання «Застосування сучасних інноваційних технологій в освіті щодо підвищення якості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання».

Нечуйвітер Л.П., професор, завідувач кафедри інформаційних комп'ютерних технологій і математики ознайомила присутніх із сертифікаційною програмою Mathcat та прийомами її використання на уроках.

Проректор з наукової роботи, доктор технічних наук Купріянов О.В. ознайомив вчителів з безкоштовними серверами для перевірки та узагальнення знань учнів.

Доцент кафедри  вищої математики, кандидат педагогічних наук  Пташний О.Д. поділився досвідом роботи щодо підготовки учнів до ЗНО з математики,  розглянув авторські задачі та приклади їх розв`язування. 

Скоркін А.О., доцент кафедри машинобудування та транспорту Української інженерно-педагогічної академії, кандидат технічних наук, та Рябчиков М.Л., завідувач кафедри технологій і дизайну Української інженерно-педагогічної академії, професор, доктор технічних наук провели практичну роботу «Сучасні технології навчання на уроках трудового навчання».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень