A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 14.11.2021 08:24
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – ДК 021:2015: 15872200-3 Спеції;15872100-2 Перець;15872400-5 Сіль «Заправки та приправи (Ванілін,кориця, кріп сухий, лавровий  лист,лимонна кислота, перець чорний горошок, перець чорний молотий, сіль йодована, хмелі сунелі)»

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради (код ЄДРПОУ 42455321)

1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним:

ДК 021:2015: 15872200-3 Спеції;15872100-2 Перець;15872400-5 Сіль «Заправки та приправи (Ванілін,кориця,кріп сухий, лавровий лист,лимонна кислота, перець чорний горошок, перець чорний молотий, сіль йодована, хмелі сунелі)»

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-01-001914-c

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Технічні та якісні характеристики товару обумовлені вимогами, передбаченими чинними нормативними актами (в т.ч. ДСТУ, ГОСТ і т.д.), а також потребами закладів освіти у товарі із розрахунку кількості відвідувачів закладів, згідно мережи.

3. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2022 рік.

4. Очікувана вартість предмета закупівлі: 66 321,00грн з ПДВ.

 Розрахунок потреби на 2022 рік підтверджений плановофінансовими розрахунками з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників для кожного закладу окремо, згідно :

- Постанови КМУ від 24.03.2021р. №1591 «Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- розміру бюджетного призначення, визначений відповідно до потреб закладів освіти, а також середньоринкової вартості товару;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Очікувану вартість предмету закупівлі було визначено відповідно до потреб закладів освіти, а також середньоринкової вартості товару.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень