A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові творчі успіхи танцівників Березівського будинку культури

Вітаємо танцювальний колектив "Drive Dance " Березівського будинку культури з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Stars Art Fest"! Дякуємо керівнику колективу – Сльоті Вероніці Олександрівні за гідну підготовку артистів до фестивалю! Пишаємося талановитими дітьми та бажаємо нових успіхів у творчості!

11:03 29.11.2021

ЗМАГАЮТЬСЯ ЗНАВЦІ ІСТОРІЇ!

26 листопада 2021 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради" 18 учнів закладів загальної середньої освіти громади брали участь в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Вітаємо учнів, які отримали найвищі бали: - 8 клас – Кузубова Антона, учня Комунального закладу « Мобіль» (учитель В.В. Нейман), - 9 клас – Курасова Івана, учня Березівської філії філії (учитель О.С. Планіда-Товстоган),  - 10 клас – Дешаліта Кирила, учня Комунального закладу « Мобіль» (учитель В.В. Нейман), - 11 клас – Єременко Марію, ученицю Комунального закладу «Пісочинський ліцей» (І.М. Горєла).

09:38 29.11.2021

Розпочато роботу МАН!

26 листопада 2021 року відбулося засідання журі І етапу Малої академії наук України щодо оцінювання науково-дослідницьких робіт учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. На розгляд журі представлено 15 робіт: - Березівська філія (гімназія) – 1 робота, - КЗ «Коротичанський ліцей» - 2 роботи, - КЗ «Пісочинський ліцей» - 7 робіт, - КЗ «Пісочинський ліцей «Джерело» - 2 роботи, - КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» - 3 роботи. Нехай об’єктивність оцінювання учнівських проєктів членами журі вдалим стартом конкурсу!

15:57 26.11.2021

Відбувся семінар для молодих та малодосвідчених вихователів закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради

26 листопада на базі Пісочинського ЗДО №3 «Теремок» відбувся семінар для молодих та малодосвідчених вихователів закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради, присвячений темі «Розвиток художньо-мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку». У ході семінару вихователі переглянули заняття  в групі молодшого дошкільного віку «Подорож за мотивами українських народних казок» та фрагмент заняття з художньої літератури в групі старшого дошкільного віку «Вивчення віршів за мнемо таблицями», а також інтегрованого заняття в групі дошкільного віку «Казка про осінній листочок». Відбулась практична робота вихователів в «Літературному кафе». Семінар проводився з дотриманням протиепідемічних заходів.

15:10 26.11.2021

#Разом_у_вихідні #Творча_родина. Пісочинський ЗДО №1

Шановні батьки! Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка  знайомить вас із досвідом цікавих творчих занять. Різноманітні майстер-класи,  що  публікуються на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги математичну гру "Веселе віднімання", яку підготувала  вихователь Пісочинського ЗДО №1 Гудкова Наталія Іванівна. Гра спрямована на формування у дітей логіко-математичної компетенції, вчить малечу розмірковувати та доводити правильність своїх міркувань, забезпечує розвиток позитивних емоцій у дошкільників, допитливість і прагнення до пошукової діяльності. ВІДЕО

10:06 26.11.2021

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ

24 листопада 2021 року завершився І (місцевий) етап змагань з волейболу серед учнівських команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя». У змаганнях взяли участь учнівські команди юнаків та дівчат Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль». Вітаємо команди юнаків, які за результатами змагань та висновками суддівської колегії вибороли призові місця: І місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»; ІІ місце - Пісочинський ліцей; ІІІ місце - Коротичанський ліцей. Вітаємо команди дівчат, які за результатами змагань та висновками суддівської колегії вибороли призові місця: І місце - Пісочинський ліцей; ІІ місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»; ІІІ місце - Пісочинський ліцей «Джерело». Головні судді змагань з волейболу Вікторія Євгенівна Хірна, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, і Євгеній Володимирович Ємець, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею «Мобіль», нагородили  переможців змагань дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради. Також дипломи Пісочинської селищної ради з волейболу у номінації «Кращий гравець» отримали учні Пісочинського ліцею Анастасія Наумова і  Михайло Панчук; учні Пісочинського ліцею «Мобіль» Ольга Ротор і Микита Копитько; учениця Пісочинського ліцею «Джерело» Євгенія Фадєєва; учень Коротичанського ліцею Кирил Перепилиця. Вболіваємо за учнівські команди Пісочинського ліцею «Мобіль» і Пісочинського ліцею, які будуть виборювати перемогу Пісочинської громади на відбірковому етапі обласних змагань з волейболу Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя». Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею і Пісочинського ліцею «Мобіль» за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з волейболу серед учнівських команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, Сергію Миколайовичу, тренеру-викладачу з волейболу Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи, Вікторії Євгенівні Хірній і Євгену Володимировичу Ємцю за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури за підготовку учнівських команд до змагань.

17:08 25.11.2021

Увага! 26 листопада з 11:30 скасовуються рейси шкільного автобуса

УВАГА! 26 листопада (п`ятниця) з 11 год. 30 хв. у зв`язку з технічними причинами скасовуються рейси шкільного автобуса Пісочинської громади, що здійснює рейси за маршрутом: смт Пісочин - смт Рай-Оленівка - смт Пісочин - с. Надточії - смт Пісочин. З 29 листопада (понеділок) автобус курсуватиме згідно з існуючим розкладом.

09:10 25.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень