A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спортивні новини громади.

Дата: 12.02.2019 22:08
Кількість переглядів: 10

09-10 лютого на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах ХХ-ХХІ століття, на базі комунального закладу "Пісочинський ліцей" відбувся відкритий Кубок Харківського району з військово-спортивних багатоборств розділ «бойове двоборство». Змагання проходили в двох розділах: 
- стрільба з пневматичної гвинтівки;
- боротьба всестильового бою 
Під час урочистого відкриття були присутні: Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістана Володимир Рижков, голова Харківської обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник та голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хиневич, які привітали спортсменів та побажали успіхів в цьому складному виді спорту. Від Харківської обласної організації ветеранів України для бібліотеці ліцею була передана історична книга про ветеранів Харківської області, вручені почесні грамоти спортсменам Калашнік Яні, Аркатову Микиті, тренеру Мільшину Олександру. Медаллю «Главком РВСН Толубко Володимир Федорович» був нагороджений голова Відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Харківської області Левін Володимир. У змаганнях приймали участь понад 190 спортсменів з Харківського району та гості змагання: ДЮСШ №7 (м.Харків), збірні команди м. Дергачі та м. Зміїв. 
За підсумками змагання спортсмени отримали відповідні дипломи, медалі та кубки за перші місця. Було розіграно командні кубки. Призові місця серед команд Харківського р-ну розташувались таким чином:
1 місце - команда смт Пісочин (шість 1 місць, три 2 місць та чотири 3 місць) - 1400 балів;
2 місце - команда з с. Циркунів (чотири 1 місць, три 2 місць та п’ять 3 місць) набравши - 1150 балів;
3 місце з- команда з с. Понамаренки (шість 1 місць та одне 2 місце) - 1400 балів. 
Серед гостей та господарів змагання перше місце отримала збірна команда м.Харкова, друге місце збірна команда Дергачівського району та третє місце зайняла команда м.Зміїв. Спортсмени Харківського р-ну, які отримали призові місця, увійшли до складу збірної команди та приймуть участь в чемпіонаті Харківської області 01-03 березня 2019 року.
Пишаємось спортсменами-багатоборцями громади, які брали участь у змаганнях та продемонстрували високий рівень майстерності:
- Тересін Ігор - 1 та 2 місце;
- Тересін Ігнатій - 1 місце;
- Березовський Ілля -1 місце;
-Зозуля Аріна - 1 місце;
- Юрченко Яна -1 місце;
- Баглаєва Аміна - 1 місце;
- Фоменко Денис - 2 місце;
- Коваль Владислав - 2 місце;
- Цапко Даніїл - два 3 місця;
- Баглаєва Лілія- 3 місце;
- Баглаєва Мілана - 3 місце;
- Ус Кіра - 4 місце;
- Череватенко Ярослав - 4 місце;
- Череватенко Кирилл - 5 місце;
- Цоменко Богдан - 5 місце
- Халілов Рустам -5 місце
- Ляшенко Кирило -8 місце;
- Ляшенко Євген -10 місце.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень