A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відкрите змагання з велосипедного спорту "Пісочинська осінь".

Дата: 16.10.2019 21:16
Кількість переглядів: 8

12 жовтня за сприяння Пісочинської селищної ради  та підтримки Обласної федерації велосипедного спорту в зоні відпочинку – мікрорайону «Мобіль» відбулось  Відкрите змагання з велосипедного спорту "Пісочинська осінь".

У змаганні, яке проходило в декількох вікових категоріях (від молодшої,  2012-2013 ррн. до категорії Майстрів спорту України) взяли участь понад 100 спортсменів. Юні представники Пісочинської ДЮСШ, вихованці тренера Гримайла І.К., гідно представили нашу громаду, продемонстрував високу майстерність та чудову підготовку. Вітаємо Майданника Вадима та Стецюк Ярославу, які стали переможцями у своїх вікових категоріях! Також нам дуже приємно повідомити, що всі юні велосипедисти нашої команди вразили вболівальників своєю волею до перемоги.

Призери змагання отримали медалі від Пісочинської селищної ради та дипломи Обласної федерації велоспорту. Всі спортсмени наприкінці спортивного свята поласували смачним кулішем. Дружня атмосфера та доброзичливе спілкування, спортивний азарт і насолода від успіху – чудова форма активного відпочинку та оздоровлення юного покоління!

Бажаємо юним спортсменам нових цікавих змагань, нових досягнень і втілення всіх задумів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень