A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень безпеки. Пісочинський ЗДО №1

Дата: 24.02.2021 16:39
Кількість переглядів: 8

Протягом 15 – 19 лютого в рамках Тижня безпеки у Пісочинському ЗДО №1 проводились різноманітні тематичні заняття з основ безпеки життєдіяльності.

Так, 15 лютого у старшій дошкільній групі "Дзвіночок" проведено заняття на тему "Ми юні пожежники". Діти закріпили знання з пожежної безпеки, повторили як правильно гасити пожежу, навчилися швидко оцінювати небезпечні ситуації та долати їх.

16 лютого у молодшій дошкільній групі "Ромашка" (вихователь Коваль Л.В.) була проведена дидактична гра "Безпечні та небезпечні предмети". Дошкільнята навчилися відрізняти небезпечні предмети від безпечних. Діти з задоволенням грали у гру і навчалися правил безпечної поведінки.

17 лютого у старшій дошкільній групі "Перлина" (вихователь Грушева Т.С.) відбулась бесіда з основ безпеки життєдіяльності на тему: "Вогонь - наш друг чи ворог?" Діти дізналися про значення вогню в житті людей та шкоду під час необережного поводження з ним, закріпили знання про те, що вогонь може бути злим і добрим, що він може приносити користь і шкоду. Вихователь ознайомила дітей з елементарними правилами протипожежної безпеки.

18 лютого у середній дошкільній групі "Білосніжка" була проведена бесіда на тему: "Уважність у побуті". Дошкільнята закріпили знання про пожежну безпеку у повсякденному житті та дізналися за допомогою яких простих дій можна загасити невелике загоряння.

19 лютого у закладі дошкільної освіти пройшла навчальна евакуація. Після отримання сигналу вихователі у найкоротший строк вивели дітей з будівлі. Було проведено звірку фактично евакуйованих дошкільнят із списком присутніх у закладі, а також наявних у садочку працівників. Під час навчальної евакуації вихователі відпрацювали з дітьми питання безпечної поведінки та швидких дій в умовах задимлення або пожежі в приміщенні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень