A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо народний театр-студію «Чудеса в решеті» з феєричним творчим успіхом!

Дата: 24.10.2019 16:29
Кількість переглядів: 16

Наприкінці жовтня колектив взяв участь у Другому Міжнародному фестивалі "Навпіл", який проходив у м. Раквере, Естонія. У виконанні наших улюблених акторів спектакль за п'єсою Ю. Ран "Ендорфіни" вразив як учасників фестивалю, так і його глядачів.
Заслужені нагороди отримали чудові талановиті актори Ольга Глазунова і Данило Устинов в номінації "Пластичний дует". Також колектив відзначено дипломом фестивалю за "Краще музичне оформлення".
Представники театру-студії вдячні Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю за надану підтримку в організації поїздки; організаторам фестивалю Ользі Жулай та її команді за прекрасну творчу ідею, а також режисеру Олександру Поулокайнену (м. Таллін) за теплу зустріч та прийом.
За словами самих акторів, вони отримали незабутнє враження від фестивалю: стали глядачами 10 вистав талановитих митців, відвідали чудові міста Таллін та Раквере, із задоволенням пропливли на величезному лайнері, ненадовго заглянули до міста Гельсінкі.
Ми пишаємось талановитими юними акторами нашої громади! Завдяки своїй унікальності та мудрому керівництву Наталії Устинової колектив театру являє собою єдине ціле! Прекрасні, неповторні, дивовижні – вони захоплюють та надихають своїх глядачів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень