A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо дипломата Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»  Альбощю Олену Леонідівну!

Дата: 17.04.2019 15:31
Кількість переглядів: 12

 

 З 04 по 12 квітня 2019 року в Полтаві відбувся третій тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Основи здоров’я». У ньому змагалися 25 вчителів з усіх областей України, які були переможцями обласного туру. Всі конкурсні випробування проходили на базі Полтавського навчально-виховного комплексу № 16. Після відбіркового етапу (тестування з фахової майстерності, методичний практикум, практична робота)  було визначено 12 учасників фіналістів. Серед них наш учитель основ здоров’я комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» Альбоща Олена Леонідівна.

За результатами двох випробувань (проект, урок) Олена Леонідівна стала дипломантом конкурсу, посіла 5 місце у всеукраїнському рейтингу та отримала відзнаку «Краща теоретична підготовка» та «Учнівські симпатії». Це дуже висока нагорода для педагога, адже саме вчителі виховують майбутніх громадян України!

 Конкурсні випробування позаду…Набуто нового незабутнього досвіду, нових знайомств з цікавими та розумними людьми. А попереду ще безкрає море дитячих сердець, які прагнуть знань. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень