A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти.

Дата: 25.01.2019 14:14
Кількість переглядів: 8

ІІ семестр в освітньому закладі громади стартував декадою інтерактивних форм навчання в 5-11 класах. Вчителі заздалегідь потурбувалися про умови проведення групових занять: нетрадиційно розташовані шкільні меблі, підібрані наочність та завдання, специфіка яких передбачає розподіл операцій між членами малої групи і не можуть бути вирішеними індивідуально. Активно використовувались мультимедійні технології.

Так, на уроках історії учні розв’язували проблемні ситуації і вели дискусії. На уроках фізики складали сенкани і створювали проекти. Подорожували країною цифр і вирішували завдання підвищеної складності на уроках математики. На українській мові та літературі складали конспекти у вигляді явищ природи, кросворди та есе про хобі, розігрували діалоги, брали інтерв’ю «Один день із життя школяра».

Групові форми роботи дають змогу учням відчути потребу працювати разом, побачити сенс в об’єднанні зусиль. Надзвичайно важливо, що такі уроки підвищують мотивацію дитини до навчання, роблять освітній процес цікавим і змістовим!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень