A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

В ПІСОЧИНСЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАВСЯ ІНСТИТУЦІЙНИЙ АУДИТ

Дата: 18.01.2022 13:59
Кількість переглядів: 18

Інституційний аудит — це зовнішнє оцінювання якості діяльності школи, що базується на ґрунтовному вивченні освітніх та управлінських процесів закладу освіти. Плановий інституційний аудит відбуватиметься один раз на 10 років.

Управління Державної служби якості освіти у Харківській області з 18.01.2022 по 24.01.2022 проводить плановий інституційний аудит новозбудованого освітнього комплексу нашої громади, який включає в себе початкову школу та садочок - Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» Пісочинської селищної ради» Харківської області.

Сьогодні, 18 січня 2022 року, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь в установчий нараді аудиту, на якій надав необхідну інформацію про заклад освіти та висловив можливу організаційну підтримку спеціалістам Державної служби якості освіти у Харківській області; побажав освітнім експертам, педагогічному колективу, батьківській громадськості плідної спільної роботи.

За результатами інституційного аудиту Пісочинській початковій школі «Надія» та Пісочинській селищній раді, як засновнику закладу освіти, будуть надані рекомендації для вдосконалення якості освітньої діяльності за такими напрямами: освітнє середовище, оцінювання учнів, педагогічна діяльність, управлінські процеси.

Чекаємо на висновки освітніх експертів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень