A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Участь представників Пісочинського ліцею "Джерело" в форумі патріотичних сил лідерів учнівського самоврядування Харківської області

Дата: 22.09.2021 13:53
Кількість переглядів: 10

З метою формування та розвитку громадянських, управлінських і соціальних компетентностей учнів, активізації діяльності органів учнівського самоврядування, формування у молодого покоління патріотичної свідомості та любові до Батьківщини, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності та незалежності України,

21 вересня 2021 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся Форум патріотичних сил лідерів учнівського самоврядування Харківської області.

Участі у Форумі взяли лідери учнівського самоврядування та координатори Харківської області, які звітували щодо реалізації проектів органів учнівського самоврядування з національно-патріотичного виховання.

Від молодіжної ради Пісочинської громади звітувала її представник, член Обласної організації лідерів учнівського самоврядування Харківської області, учениця Комунального закладу "Пісочинський ліцей "Джерело" Чапліна Софія.

В рамках проекту «Допоможи герою АТО», що реалізується Харківською обласною радою старшокласників з 2014 року, було організовано збір листів-подяк, листівок, поробок для воїнів ЗСУ, тощо.

З лідерами зустрілися ветерани, воїни Збройних Сил України, громадських організацій Харківщини. Приємним бонусом для всіх учасників Форуму були подарункові квитки до Харківського зоопарку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень