A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Екскурсія учнів Пісочинського ліцею «Мобіль».

Дата: 21.10.2019 13:24
Кількість переглядів: 16

Протягом трьох днів – з 12 по 14 жовтня учні 7а та 8а класів освітнього закладу відвідали славетні українські міста Кам’янець – Подільський, Чернівці, Хотин.
Діти завітали до фортеці, яка відома з XIV століття як частина оборонної системи міста Кам'янець. Вона є складовою частиною Національного історико-архітектурного заповідника «Кам'янець» та належить до «Семи чудес України». Вразила своєю неповторністю Хотинська фортеця - Державний історико-архітектурний заповідник, яка вважається одним з семи чудес України. Багато цікавого дізналися учні під час екскурсії до Буковинського національного університету імені Юрія Федьковича. А відвідування казково прекрасної місцевості Бакота - затопленого села на Поділлі, яке відоме своїми неймовірними краєвидами та тишею, подарувала дітям незабутні яскраві враження. 
Подібні екскурсії мають велике навчально-виховне значення. К.Д. Ушинський підкреслював, що чудовий краєвид має такий великий виховний вплив на розвиток молодої душі, з яким важко змагатися впливові педагога, що день, проведений дитиною серед гаїв і полів, вартий багатьох тижнів, проведених па навчальній лаві.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень