A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спільна нарада директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів позашкільних закладів освіти, закладів культури і спорту

Дата: 12.06.2019 12:41
Кількість переглядів: 20

12 червня 2019 року в Пісочинському ліцеї «Мобіль» відбулася спільна нарада директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів позашкільних закладів освіти, закладів культури і спорту

На нараді розглянуті питання:

1. Про формування перспективної мережі закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної  освіти , закладів культури та спорту на 2019/2020 навчальний рік.                 

2. Про підсумки атестації педпрацівників у 2018/2019 навчальний рік.

3. Про підсумки роботи відділу освіти та закладів освіти з питань безпеки життєдіяльності та попередження дитячого травматизму в 2018/2019 навчальний рік.

4. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у ІІ кварталі 2019 року.

5. Про результати вивчення  дотримання вимог чинного законодавства України щодо організації харчування в дитячих  закладах відпочинку-таборах з денним перебуванням. 

6. Про підходи до формування освітніх програм (навчальних планів) закладів загальної середньої освіти на 2019/2020 навчальний рік.

7. Про підсумки роботи щодо залучення позабюджетних коштів за ІІ квартал 2019 року.

8. Про основні завдання з господарської діяльності щодо підготовки закладів до нового навчального року.

9. Про заходи безпеки під час виконання ремонтних робіт.

 

Матеріали наради розміщено на сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради в розділі матеріали нарад.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень