A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відбулися навчання лідерів учнівського самоврядування «Стоп булінгу!»

Дата: 22.11.2019 11:53
Кількість переглядів: 12

21 листопада 2019 року, з метою навчання та усвідомлення активістами шкільної спільноти щодо соціальної проблеми булінгу, на базі Пісочинського ліцею проведено практичне заняття для Лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради.

Заняття для учнів у форматі «Круглий стіл» здійснено під керівництвом Ольги Миколаївни Швайко, головного спеціаліста відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

Присутніми вивчені та практично опрацьовані такі питання:

  • Права дитини. Булінг.

  • Структура, форми булінгу.

  • Правила для свідків кібербулінгу.

  • Правила протидії булінгу.

  • Практичні кейси з ситуаціями для обговорення з дітьми під час
     вироблення правил взаємодії.

  • Техніки проведення занять із школярами за темою «Стоп булінгу.

Також учасникам практичних занять надано дидактичні матеріали ігрових методик проведення профілактичних заходів із школярами та відеоролики з метою самостійного опрацювання й використання в роботі. 

Відділ освіти повідомляє, що з 09 по 13 грудня 2019 року, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, в закладах загальної середньої освіти, за сприянням адміністрацій закладів освіти Пісочинської селищної ради, Лідерами учнівського самоврядування будуть проведені профілактичні заняття із школярами 5-9 класів за темою «Стоп булінгу.

Дякуємо Роганіну О.М., Сасіній О.О., Волобуєвій Г.М., директорам закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, за відповідальне ставлення щодо питання профілактики булінгу в шкільному середовищі та дієву допомогу в навчанні Лідерів учнівського самоврядування. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень