A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 24.09.2021 11:46
Кількість переглядів: 10

23 вересня 2021 року відбулися навчальні заняття з учнями закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Заняття були проведені спільно з поліцейським офіцером громади Кухтіним Сергієм Павловичем й майором служби цивільного захисту  відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України в Харківській області Жировим Борисом Володимировичем.

Заняття проходили у форматі обговорення небезпек у різних ситуаціях: евакуаційні дії під час виникнення пожежі дома та у закладі освіти, електронебезпеки, небезпеки під час опалювального періоду, небезпеки у громадських місцях та громадському транспорті, під час використання особистих транспортних засобів,  поводження на пішохідному переході та інші.

Навчальні заняття із школярами відбулися з метою теоретичного повторення дій у разі виникнення небезпечних ситуацій для відпрацювання практичних дій під час планових евакуаційних заходів, які відбудуться в закладах освіти у жовтні 2021 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень