A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО ЧОТИРИБОРСТВА

Дата: 07.10.2021 11:23
Кількість переглядів: 12

6 жовтня 2021 року на базі Пісочинського ліцею відбувся І (місцевий) етап спортивних змагань Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя» з легкоатлетичного чотириборства серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради.

У змаганнях взяли участь учнівські команди Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Пісочинського ліцею «Мобіль» та Коротичанського ліцею.

За результатами змагань та висновками суддівської колегії:

- перше місце у командному складі вибороли учні Пісочинського ліцею;

- друге місце у командному складі зайняли учні Коротичанського ліцею;

- трете місце у командному складі – учні Пісочинського ліцею «Джерело».

Головний суддя змагань Хірна Вікторія Євгенівна, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, вручила переможцям змагань дипломи І,ІІ,ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради.

Також дипломи Пісочинської селищної ради з легкоатлетичного чотириборства за найкращий особистий результат отримали учні Пісочинського ліцею: серед дівчат - Петлиця Дар'я, серед юнаків - Швець Богдан. Бажаємо переможцям успіху на обласних змаганнях!

Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з легкоатлетичного чотириборства, Хірній Вікторії Євгенівні за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури за підготовку учнівських команд до змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень