A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

#Разом_у_вихідні #Творча_родина. Пісочинський ЗДО №1

Дата: 08.10.2021 10:32
Кількість переглядів: 15

Шановні батьки, ми продовжуємо рубрику  #Разом_у_вихідні  #Творча_родина.

Кожна дитина унікальна та талановита, а вихователі наших садочків допоможуть розвинути здібності малечі! Різноманітні майстер-класи, які будуть опубліковані на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Відчуйте гордість від шедеврів, створених власноруч!

Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги заняття з розвитку мовлення, яке підготувала для вас вихователь Пісочинського ЗДО №1 Грушева Тетяна Сергіївна.

Алгоритм використання казки надзвичайно простий.  Батьки читають дітям казку (тут можна видозмінювати текст, додавати і вилучати фрази чи слова),  потім разом обговорюють ключові моменти, мотиви поведінки, результати.  Дитині пропонують (не обов’язково одразу після обговорення) вирізати та наклеїти малюнок з героєм на горшик, що на її погляд ілюструє казку або ключовий момент казки. Інколи можна використати ще один заключний етап – драматизація або “програвання” казки чи її частин. Дайте дитині можливість розподілити ролі, за необхідності задійте членів родини чи іграшки. При цьому можна не слідувати суворо лише сюжету казки. Пам’ятайте, що дитина змінює все так, як їй потрібно.

ВІДЕО

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень