A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти.

Дата: 13.02.2019 10:13
Кількість переглядів: 8

З метою формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам, іншим техногенним явищам з 25 січня по 12 лютого 2019 року проведено І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний - це ти обережний».

Почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища продемонстрували учні та вихованці таких закладів освіти: КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «Імпреза»», КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», КЗ «Пісочинський ліцей».

Роботи учнів були виконанні за такою тематикою: «Запобігання пожежам від необережного поводження з вогнем»; «Захист дітей від пожеж та інших надзвичайних ситуацій»; «Робота, навчання й побут професійних пожежників – рятувальників, працівників ДПТ України, дружин юних пожежників»; «Заняття пожежно-прикладним спортом»; «Пожежі в побуті та на виробництві, лісові пожежі й на хлібних полях»; «Правила поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів» в двох номінаціях: «Художня творчість» і «Декоративно – прикладна творчість».

Згідно критеріїв оцінювання, журі визначило переможців. Дякуємо художнім керівникам і учителям за розвиток творчих здібностей вихованців та якісну підготовку робіт. Роботи переможців направлено для участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу.

Вітаємо всіх учасників конкурсу, пишаємось переможцями!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень