A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

«Сузір'я талантів – 2019». Коротичанський ліцей.

Дата: 11.11.2019 09:41
Кількість переглядів: 8

о8 листопада в освітньому закладі нашої громади відбулось свято вшанування обдарованих дітей «Сузір'я талантів – 2019». У цей надзвичайний день чествували найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, одним словом, найталановитіших  учнів освітнього закладу та їх наставників.

44 учня та 15 вчителів Коротичанського ліцею було відзначено грошовою винагородою в рамках програми підтримки обдарованої молоді. Вже третій рік поспіль дана програма діє в освітніх закладах селища Пісочин, а з 8 листопада цю добру традицію  започаткували в селищі Коротич!

Шановані гості заходу - Пісочинський селищний голова Олег Чернобай і представник Коротичанського старостинського округу Наталія Пегарь особисто привітали вчителів, учнів та батьків з вагомим звершеннями!

Призери різноманітних конкурсів, турнірів, молоді науковці, майбутні дослідники, переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, юні блискучі митці та спортсмени - прекрасна талановита молодь нашої громади, яка захоплює та викликає захват! Від щирого серця бажаємо Вам успішного втілення всіх планів і задумів, щасливого життя, сповненого звершень і відкриттів! Дякуємо мудрим наставникам юного покоління за гідне виховання, любов до своїх підопічних, самовідданість і прихильність  до свого покликання!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень