A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з новими успіхами юних велосипедистів громади!

Дата: 22.01.2020 08:49
Кількість переглядів: 21

19 січня в Харківському професійному коледжі спортивного профілю відбувся Відкритий чемпіонат Харківської області з загальної фізичної підготовки серед велосипедистів різного віку.
Свою майстерність у змаганні продемонстрували велосипедисти команди «MOBIL TEAM» Пісочинської ДЮСШ, Куп'янська, Слатине та міста Харкова. До конкурсної програми увійшли такі вправи: стрибок у довжину з місця, човниковий біг, метання м'яча й інші.
Вітаємо спортсменок нашої громади, представниць команди «МОВIL TEAM» - Кононенко Вікторію та Стецюк Ярославу з надзвичайно успішним виступом на змаганні! Вікторія стала безумовною переможницею серед дівчат у віковій категорії 2010 рік та молодше, а Ярослава посіла призове третє місце серед дівчат в категорії 2008-2009 р.н. 
Також успішно виступили на Чемпіонаті інші спортсмени нашої команди:
- Качанюк Арсеній, категорія 2006-2007 р.н.: потрійний стрибок - 2 місце; біг - 8 місце серед 30 учасників; 5 місце у загальному заліку.
- Остапенко Катерина, категорія 2008-2009 р.н.: потрійний стрибок – 2 місце; 
- Кононенко Катерина, категорія 2008-2009 р.н.: потрійний стрибок - 3 місце;
- Новичков Дмитро, категорія 2010 рік та молодше: потрійний стрибок - 3 місце, метання м'яча - 3 місце, 4 місце в загальному заліку.
Пишаємось талановитими спортсменами та бажаємо їм нових звершень у майбутньому! Дякуємо тренеру Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за високоякісну підготовку молоді до Чемпіонату!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень